Måndag

Hejsan
Idag har vi varit hemma! Idag så har vi varit hemma och fixat i trädgården och inför resan och vi har köpt kaninmat så kaninen klara sig när vi är borta.
Sedan har jag pratat med två kollegor som har jobbat med som jag saknar så otroligt mycket att få jobba med er jag hoppas verkligen att det blir någonting i framtiden att få jobba tillsammans med dem igen!
Jag insåg nu ikväll att jag kommer inte hinna det jag ville göra imorgon utan att det är bättre att barnen är iväg och leka med kompisar så att jag kan packa i lugn och ro så det ska jag göra imorgon annars stora tjejerna bort och leker med sin bästa vän!!
För imorgon ska jag packa allting allting ska in i husvagnen för på onsdag ska jag göra annat och njuta och gå igenom en grön vad hon behöver tänka på och kaninen ska ut jag köpte nytt koppel till Klara idag!


Saknar. Dej❤️❤️

Allt är inte svart eller vitt, det finns gråa zoner med. Människan vill gärna kategorisera & dela in i fack, varför? Jo för att göra det lätt, enkelt & bekvämt för sig! Men så enkelt är det inte, livet är väll allt annat än lätt, enkelt & bekvämt. om det hade varit det, vad vore det för ett liv?

Gillar

Kommentarer