Måndag

God morgon världen
Idag så ska jag jobba och jag är uppe själv!
Känns så konstigt medan dom andra sover!!
Med så skönts!
Sitter i köket och dricker te och njuter av tystnaden! Ska snart gå!! Tänkte jag är på jobb 7:30 så går jag kl 15 istället! Så får jagåka hemma innan dom dra iväg till husvagnen !

Nu sitter jag på jobbet och det är tyst och skönt!! Nu få jag gjort mycket tror jag!!

På jobbet så fick jag gjort geografin och jag gjorde det så jag får enklare den och lät en kollega titta på det sedan så kom vår kära chef in och jag var helt inne i mitt arbete hade musik öronen men vips så stod hon i rummet och har så mycket energi så det smittar av sig på mig så vill hon att vi skulle ha ett möte så imorgon ska jag ha möte med henne och min andra chef vi ska ha medarbetar samtal. Jag är efter jag hade gjort geografin så fick jag givetvis sätter mig med att skriva ihop lite inför medarbetar samtalet vilket var väldigt nyttigt men vips så var klockan 3 och jag skulle gå så att jag gick hem träffade hon som hoppas att mina barn och fikade fick jättegod fika när jag kom hem kladdkaka med ett hjärta!
Jag sedan efter Tobias och barnen åkte husvagnen och min vän jag åt hem så satt jag mig genast med medarbetarenkät skrivandet så jag blir färdig så jag bara kan skriva ut den imorgon!
Jag känner mig fett laddar jag känner mig taggad jag ser fram emot detta samtalet att jag kan få ta fram mina egenskaper är som att jag aldrig haft medarbetarsamtal på denna skola så ska det bli spännande och taggad för att se och höra hur de uppfattar mig.

Gillar

Kommentarer