Måndag

Hejsan idag är det måndag ny vecka vecka 38 veckorna rusar fram. Det känns som att september nyss började med det is mitten av september redan helt galet och hösten är på intåg!
Jag har det bra idag dagarna rullar på bra med schema och vi har fått mycket gjort den här dagen och det har blivit lite extra idag för att idag så byter vi matte gruppen och jag fick igenom min begäran på matte önskan för min elev så nu ska det bli ordning och reda på torpet!
Idag till lunch så var det lasagne med salladsbuffé riktigt god lasagne så att det blir några till lasagne här hemma jag blev jätte sugen på det!
Jag åt två portioner vilket du aldrig gör om inte det är god mat!
På vägen hem efter vi har ätit på väg till skolan så träffade jag Caroline och det var riktigt roligt hon ska ha lektion och jag frågade hur det var med henne!
Hade mycket just nu men vi ska se när hon är ledig lite mer och så ska vi ta en fika det är en person som jag älskar och vara hänga med och roligt vi har mycket gemensamt men ändå två olika liv! Idag så har jag mejlat min elevs med else föräldrar om praktiken och vi ska sätta oss ner och ringa i veckan då eleven har bestämt vad han vill bara och skicka ett mejl till rektorerna och sen om vad han önskar och hur vi ska lägga fram det!
Nu när jag kom hem så tog jag det lugnt barnen var ute och lekte plockade kastanjer till fritids så de ska ha och arbeta med där sedan så har jag tagit det lite lugnt har mejlat lite ha ha druckit te det var gott och jag avslutade dagen med att tända ljus.
Nu ligger jag blogga och ska lyssna på min ljudbok som jag alltid gör på kvällen innan jag somnar. Faktiskt beställt en kalender också det var illa tvungen för jag vill ha en bra kalender till min filofax.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa