Måndag

Hejsan
Jag har tänkt på det vi prata om igår kväll ,så mycket i huvudet!
Jag funderat mycket hur jag ska nå mitt mål . Med med rätt motivation så kommer jag att nå ditt . Jag har fått svar på lite av det jag önskat att se , det är bara ett av många saker som sker runt mig just nu.
Jag har kommit in och dörrar öppnas som jag inte trodde skulle öppnas. Jag hoppas att det blir fint väder då ska jag ta barnen i vägen och sedan gå en runda. I lördags så köpte jag en jacka för 20kr. Den är skön och tunnare ,vill kalla på våren tidigare.
Jag är taggad inför jobbet.
Jag vaknad i tid och känna att man är hungrig. Det är inte vanligt att jag känner. Jag fick ha min stora i sängen inatt. Det var trångt. Med lite mysigt men mest skönt att hon kan koppa av när hon sover hos oss. Nog om det ,hahahahaha
Nu sitter jag på jobb och har känner att jag är lugnt som en filbunke, efter att ha fått sov gott inatt.
Jag har inte funderat så mycket på det vi pratade om igår på utb med bra var det. Men jag ska ska skriva färdigt med diagnos/ bok recension. Jag har så många tanka när jag skriver den så den kommer bli lång med då har jag arbetet samtidigt med mig själv under tiden jag. Läst boken,det är ju meningen ju! Boken var fantastisk bra och man fick tänka till och jag ska använda mig av frågorna som man ska arbeta med. Dom var bra för det är frågor dom du MÅSTE jobba med och utgå från ditt eget liv.

Efter jobb så ska jag vara hemma och njuta av att vara hemma bra med barnen själv. Vi ska ut och busa om det är fint väder och klippa kaninernas klor!
Jag upptäckt att jag får för lite lön så jag har fixat med detta.
Så nu får jag lite extra I plånboken . Glad att jag koka på vad som är fel. Vi ätit våfflor.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa