måndag

Hej idag har jag börjat jobba igen Det var mycket information på en gång när jag kom till jobb men så är det när man har varit borta en och en halv vecka och det har varit sköna dagar varit hemma även om barnen var sjuka i början och sen var det lov och då var de friska Vilken tur.
Jag har fått tillbaka min padda så jag kunde kolla mejlen hjälp så många mil och min elev har fått tillbaka Simpa den så nu ska jag lägga upp en ny app som där vi skall lägga upp dags schemat för honom varje dag måndag till fredag när han får hjälp av bilder.
Idag gjorde jag något helt galet får jobbet så ville specialpedagogen prata med mig och det visade sig att hon ville ha handledning av mig.
Det kändes lite galet lite omvänt det är ju specialpedagog jag som ska handleda mig men det är så spenderar när vi kan hjälpa varandra när vi har olika erfarenheter.

Idag har varit på själavårdsutbildning det var väldigt bra ämne idag Det är mycket att hålla i huvudet men det är mycket som kommer upp när jag sitter och jobbar med dig själv ser olika situationer jag varit med om som man kan relatera till. och sedan fick jag tillbaka recensionen från boken kärleken Jag längtar efter där jag har relaterat mycket till mig själv en situation som var bara Kris men jag var ledig efter gjort uppgiften och min grupp ledare var också nöjd och har skrivit lite kommentarer. uppgiften blev bara på 4 av 4 papper fram och bak så hon hade ju lite att läsa.

när jag kom hem så skulle jag betala räkningar den måste ju göras det också fast det är tråkigt mycket roligare kunde ha pengarna kvarnagård men ändå kanske. sedan så så duschade jag och sedan gick jag la mig för att klockan var ganska mycket när jag kommer hem efter utbildningen.

Gillar

Kommentarer