Måndag 3 veckor till sem

Igår innan sängen så pte jag god mat

Nu sitter vi frukostbordet och väntar in jobbet jag börjar om ca en halv timme idag är det tre veckor kvar så exakt de veckan har gått så det ska bli riktigt skönt.
börja räkna ner till min semester!
Jag har suttit och funderat lite och jag har lite mer koll nu. Vi hämta min husvagn på torsdag och då ska jag in och ta kort och städ den! Ska bli härligt och se och se inne i husvagnen!!
Jag ska prata lite till systrar om semester, vill gärna ha egentid med dom med!!

Vad jag längtar !!

Idag har jag jobbat och jag äckel upp gilla träffa barnen när jag kom till jobb idag träffen också min chef då det var riktigt kul och träffa gamla kollegor chefen det var riktigt kul att träffa dom!
Visa mina kollegor ska ut och äta med saker att riktigt mycket och en av dem ska jag faktiskt nästa vecka vilket är den bästa veckan på alla de här fyra veckorna!!

Efter jobbet idag så så fick jag åka ner till Helsingborg och köpa till med sagt till min dotter som behöver det för att kunna spela tennis hon hade ett litet förstått men det var ju bara första dagen men det var en glad tjej så jag hoppas att jag kan ha smittat av mig lite ledsen på henne vad gör hon så börjar jag
hur kroppen känner sig så kommer jag nå dig jag vill!

våra liv under ett helt liv så kommer in många människor vid liv vissa, och de går men vissa stannar kvar som små stjärnor som på himlen de små stjärnorna betyder väldigt mycket i ditt liv så ta vara på människan samlar du inte in dom i en burk !
Utan dessa människor så växer vi inte! Dessa stjärnorna är vägledning i våra liv som makten över oss ger oss vägledning på väg för att vi ska växa som människa!!!
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸❤️❤️

Jag har kollat på en film som heter Star is born👍🏽
Det är en film som får en att inte kunna släppa filmen riktigt på handling det är verkligen tagit kliv för en som inte är kändis från början och blir kändis och konsekvenserna av det kändes också att känna med skådespelarna. Det är en film. Som säger hur livet är. I rampljuset sedan vad som händer när man stänger sin dörr!
Den berömde mig och den fick än att tänka !

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️🌸🌸🌸Vad äkta vänskap för dig?
Äkta vänskap när det händer personer någonting det är jag känna mina känslor den smarta gå genom mig, samma känsla som den utrycker sig!
Du kan t.o.m. gå så långt så du kan offra ditt liv det är äkta vänskap för mig!
Älska henne❤️🧩🤛🏾


Tack för idag

Gillar

Kommentarer