måndag

godmorgon världen
idag så ska jag ha friidrott. så jag lär vara trött  nör kag kommer  hem.
ska ta   ipad idag.

Hej idag har vi haft fri luft dag.  Nu är jag jättetrött har varit ute hela dagen idag i luften så att klockan inte mer än 10 och jag tänker faktiskt gå och lägga mig. men annars har dagen varit bra fullmakt över typer har filmat och fotat så det blir att göra en film till ett till två så man ser så duktiga de är. detta gör vi tillsammans med en annan skola som var chef också chef över så att vi ska ett samarbete mellan Mården och bokelundaskolan. Men idag var  Mården själva , Men tre till 6 var tillsammans med bokelundskolan.
Jag har fått mail om att den 25 har vi studiedag på Modern och bakgrunder och då ska vi gå igenom media it- så det blir väldigt trevlig dag för mig som är väldigt intresserad av detta .

Jag kan inte med ord beskriva jag tacksam Jag är för att hitta jobbet på mården skolan.

Jag har fått bra kontakt med förälder i levern och har väldigt bra samarbete mellan min chef och mina fina galna kollegor. det är så skönt att kunna skämta i situationer som har varit tuffare bland och det kan jag med mina kollegor. det är skönt att bara släppa ut ibland med andra kollegor som idag när vi kommer tillbaka så satt jag och en annat Lägg av bara asgarva och vi kom fram till att vi hade fått för mycket frisk luft.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa