Malmö

Hejsan alla glad
Så skönt att få till på morgon att äta frukost i lugn och ro och kunna koppla av samtidigt.jag passade på att kolla serie.
Nu ska jag ta på mig och dra till bussen. För idag ska jag utanför Örkelljunga, ända till Malmö.
Nu sitter jag på tåget till Malmö. Jag var rädd att inte hinna med tåget med bussen kom in med bra marginal så jag har köpa dricka och sätta mig på tåget i lugnt och ro. På tåget ska jag kolla film så tiden går snabbare! Tur att man har månadskort på hela Skåne. Jag är dom omoderna som inte betala med kort. Jag vill ha mitt busskort. Gillar den känslan att ha kort, lite gammalmodig med det gillar jag. Hela resan till Malmö sitter jag på fel håll. Men vad gör det när jag vet att jag är på väg!
Att kan tåg är så rofyllt och man vill bara åka läng. Så det får blir en aktivitet i sommar för oss. Jag ha ju en som älska att åka tåg min minsting ,så för att se allas behov så får vi göra detta. Jag älska detta. Funder på att dra till systrarna.
idag så bär det av till Malmö för en föreläsning. Det ska bli så nice, sjukt taggad över denna dagen.
Ska bli så roligt att få med sej nya saker i sin ryggsäck.
Mitt dröm yrke är ju att kunna hjälpa personal samt elever med digitala verktyg skolan värld.
det ger mej en inre frid och glädje får jag dela med dom som uppskattar och kan utveckla sej själva.
Det är ju inte så enkel att hitta rätt verktyg och appar i den djungeln som finns.
Idag så använder jag.
Själv till mig och dottern 2 appar fler att kunna ha struktur i vardagen.
Det är så smidigt att ha appar som jag kan styra och dottern kan bara kolla vad som ska hända!. Hon får givetvis vara med och bestämma vad viska göra. Med dom vardagliga sysslorna är jag som styr.
jag ska be att få allt på pdf fil så ska jag skriva ut och dela med mig till mina kollegor.
Så tacksam att chefen lät mig gå idag. Min chef ser hennes anställandes kompetenser och ger utrymme till att Vidare utveckla detta. Jag kunde inte ha bättre chef.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa