Lördagen mysdag

Godmorgon godmorgon nu ligger jag i sängen och har inte gått upp än på grund av att barnen inte varit uppe så då tänkte jag passa på att ligga kvar lite!
Sedan 10:45 så är det en lajvstreaming från en väns bröllop så det ska jag faktiskt titta på och samtidigt äta frulle det ska bli supermysigt tänk var internet kan vara tacksam att man inte kalla mig face sist men se det live i härkar i alla fall är så tacksam!
Sedan blir det att jag ska fixa med trädgården och få ner och möta kaninburen och fixa trädgården så att vi kan ta hem den nya kaninen snart så att han kan börja känna sig hemma då den här lilla eller ja belgiskajätten bli min så nu ska jag då komma på ett namn på honom idag heter han damp vilket jag inte tycker är så snäll mot kaninen men nu ska jag gno mina grå ihop så att jag kom på ett namn! Sedan så ska jag försöka hinna åka och köpa apelsin och fixa med maten till dottern för idag är det hennes dag att göra något idag så blir det faktiskt väldigt gott! Sedan så blir det faktiskt det vanliga städning inomhus men jag tog minst en inomhus i veckan så att jag kan ju dra sig i trädgården istället!

Sutit och gjort ritningen an Sommar projekt !

Fick rycker att baka gott som kvällsmat

Dotter fixa mat
Bacon röra med pasta såååå gottt

Har rensat på möbler hemmaspelare nu. Fixa ett fin ute det som är fint!

Vår nya. Bilden längst ner!!

Gillar

Kommentarer