Lördagen med många äventyr

Hejsan det var det lördag och idag så har vi tagit det lugnt på morgonen och sedan så bestämmer vi oss för att dra ner till Helsingborg för att kolla på soffa på IKEA och vi hittade lite så fort så vi kan tänka oss så nu får vi se vilken det blir av dom.
Sedan så vill jag bara dra till mormor så då försöker vi där och vara en stund för att sedan ha några timmar hemma. Du är välkommen hem sover barnen så trötta så jag skickar dem med sig och då blev det strömavbrott jag givetvis här hemma så vi hade några timmar när vi har hittat ström och jag höll på med Billströms beställningarna så det var ju highlife. Sedan så pratar jag lite med en kompis som jag inte hört av mig om att tillägna på så jag passade på att prata lite med henne och sedan så har jag sitter med bilstöd mycket te och ätit macka och nu ska jag inte lägga klippa ner sängen.

När vi var på Ikea så hittar vi barnsängar som de kommer få så småningom efter vi har flyttat men det var väldigt skönt att hitta sängarna som vi ska ha till dom så ni varit och hämta dem sedan.

Och när vi ändå ska köpa nya sängar så tänkte jag passa på och köpa nya lakan!

När jag var på Ikea så hittar jag givetvis jultomtar så idag så fick ju den börjar så idag har jag ätit några skumtomtar de är fruktansvärt goda

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa