Lördagen lugn dag

Hejsan

Hejsan idag vaknade jag elva nästan så jag fick bråttom upp och sängen på grund av att vi skulle vara på biblioteket klockan 11 så jag hade bara en halv timme för mig att skynda mig dit. Barnen ska lyssna på sagor på biblioteket av en drama pedagog som heter Camilla Ek!
Detta tyckte barnen var riktigt mysigt under tiden de lyssnade på sagapassade jag på och göra min uppgift till själavården och jag ska sitta lite hemma sedan.

Sedan så drog vi till solingskolan för att gå på loppis och där finns där jag fem duka för 10 kr massa med fat i metall 10 kr och bestick två paket 10 kr så jag gav allt som allt 30 kr för alla grejer. Tjena jag köpte idag det är dels vad hemmet är hemma men också för att vi ska ha i husvagnen så vi slipper ta så mycket från huset! Det var lite roligt att se besticken för det var så där när jag hade när jag flyttade hemifrån fast jag hade gröna bestick!

Sedan när jag färdig med min uppgift så satt jag och du och jag pallar så jag gjorde en fel platta för att testa om det funkade och det fungerade så nu ska vi göra lite större och har hittat massor med olika mönster som jag ska hitta på så nu har jag sysselsättning om jag blir uttråkad i husvagnen när vi är iväg med den.
Till husvagnen har vi samlat lite pengar och jag hoppas att vi kan hitta en till julen på när vi ska iväg annars får jag köpa en iallafall som jag kanske mindre mig med men iallafall en husvagn!

Så här har min dag varit följ bilspelet under🥰

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa