lördagen

Hejsan idag är det lördag och idag så ska jag ta det lugnt bara vara hemma. Sedan är idag så ska den stora dottern på kalas då de ska bowla och de ska hem till kompisarna och sedan ska jag hämta då men som tur så är det princip samma gatan så vi bor på så det är väldigt skönt. Idag skickade jag iväg min man på att ta en promenad och rensa hjärnan under tiden jag sysselsatte vår lilla tjej här hemma och det var väldigt skönt att han fick göra det och jag fick lite egen tid med lilla. Sedan under dagen så pratade jag med en kompis som kommer hit och hälsar på så det passade väldigt bra att hon kommer idag och ska åka hem imorgon då vi också ska på samma håll.
Sedan stack dem iväg och handlade så då passade jag på och pratar med en annan kompis i telefonen som precis har blivit mamma åh så fint det var riktigt roligt att se hennes lilla gåva och det värmde mitt hjärta så. Nu är klockan 00 och jag ligger i sängen och nu så ska jag sova!

jag har idag kollat lite på Biltema då jag ska köpa en bensindunk för att jag ska ha bensin hemma så jag alltid har bensin till bilen så de har jag kollat upp på Biltema idag. Jag hittade en till vettigt pris och det är ungefär så många liter och då är det lättare att hålla koll på hur mycket bensin har kvar dom min tank tar fyra till 5 l bensin!

sov gott världen

Gillar