Lördag sista helgen i gamla huset!

Idag på morgonen så vaknar jag var jätte seg men det gjorde ingenting för jag kände att jag kommer få gjort mycket idag så att vi låg och kollade på iPaden och sedan åt vi frukost typ tio ok inte färgaffären nästan tolv lång frukost!
Sedan så ställer mig och lagar mat och så till att den stora kläder på sig för hon skulle på kalas och sedan så skulle hon handla innan sitt kalas. Efter hon har också fixar jag maten till idag hon är väldigt gott väldigt enkel vardaglig men ändå lite annorlunda bruka och de åt med god tid så gjorde jag ganska mycket så det innebär ju att jag kan använda det imorgon också så slipper jag laga mat

Sedan så har jag packat jag har tömt vardagsrummet och ta toaletten lilla toaletten i morgon är det stora toaletten för imorgon så har vi hämta släp nummer ett för att kunna packade för att kunna åka till huset så fort som möjligt på måndagen som möjligt efter jobbet!
Så vi kan flytta lite snabbt och enkelt ta alla grejer på plats på en gång!

Senare på kvällen så myste med barnen framför film och vi har kollat på typ tre olika filmer och sen efter de hade lagt sig så kollar jag vidare på en film som jag vill du se!

Det är tur att det finns konstgjorda blommor när man inte har gröna fingrar vilket jag inte ha så därför tänker inte störa någon blomma så jag ska fuska genom att köpa färdiga blommor som jag bara sett en snygg kruka de var mycket längre än vad de hade gjort om jag hade tatt hand om dom!
Så jag har kollat på IKEA och jag har kollat på Jysk!
Så nu kommer det svåra valet vilken jag ska välja!
Jag är ute efter en sån Motala någon som hänger med både Jysk ok jag hade med den på Jysk verkar vara längre och den vackra snyggare men det vet man ju aldrig förrän man kommer till affären och titta på blommor!

Nu är det dags och sova sen och säga gonatt världen så ses vi imorgon och imorgon så blir det att packa vagnen och sedan ha översikt vad som finns kvar i huset men först några timmar sömn

Gillar

Kommentarer

Nya inlägg

Mest lästa