❤️Lördag🚗❤️🎭

Idag har jag inte gjort så mycket jag har varit hemma för att jag åkte aldrig till Ullared för att jag kände att jag inte har pengar till detta.
Men Jenny kom för bi efter de hade varit på Ullared och frågade om jag ville följa med upp imorgon så att hon ska göra någonting där uppe och då ska jag passa på och handla två grejer som vi behöver läsa till sodastream men och så ska jag handla ett headset!

Sedan ställer jag mig och gjorde min mat jag tänkte göra min tacos paj men det blev en mix av tacos paj och hokuspokus mat🤣 Jag vet inte varför allting ifrån men det blev alla fall svin gott

Sedan så spelade vi drama i kyrkan det var café kväll som handlade om att vara sig själv och vad vi väljer våra val och vi fick personliga vittnesbörd alltså egna berättelser livs berättelse hur man har Jesus på olika sätt!

Sedan innan kaffet var slut så bror hem för att sätta på maten klockan var ganska mycket och vi har inte ätit middag än men jag hade förberett så det var bara för mig att sätta igång ugnen när jag kom hem och på vägen hem så ser jag något riktigt häftigt och dimman börjar lägga sig över gräset och det var ju tvungen att fota!

Nu är man mätt och gå och glad och ligger i sängen och ska försöka knåpa in och sova snart!!

Gillar

Kommentarer