Lördag

Hejsan du hade blivit den magiska lördagen då det är dags för att gå på en Robin Hood musikalen i Helsingborgs arena.
Jag åkte till föreningen för att familjen skulle till mormor och då så gick jag av så jag kunde bara hoppa in till Anna så vi kunde hoppa in i bilen för att sedan kör väl borta på arenan så skulle vi hitta alla grejer bli insläppta och lämna jackor och sittplats.
När vi väl hade hittat våra platser så inser jag att jag har satt längst upp men det är inte det utan att min klass är precis framför den trappan som går upp och den är gjord av Sten och det är högt upp så jag satt på helspänn ningar hela första akten men sedan på pausen så gick jag ner för att träffa inga apor bröderna som jobbade och då byter vi plats som var mycket bättre än den vi hade.
Jag sa att vi andra akten för att sedan sitta och mysa med syskonbarnen samtidigt. Teater var väldigt bra jag tyckte det var bra familjeföreställning och även om det var läskiga scener så upplevdes det inte så utan att de hade av rummet ser att väldigt mycket.
Sedan efter teatern var det väg hem till mormor där stannar vi en stund för att sedan åka hem och då var barnen trötta som hade somnat så gott så de fick gå och lägga sig direkt i sängen. Sedan har jag börjat fundera på hennes två kalas hon ska få ha Nymans eftersom att hon fyller sju år den stora tjejen så nu har jag kommit på ett ska du ha för mormor med släkt och sedan ska hon få ha ett överrasknings kalas som hon inte kommer veta om.

Att få dela denna upplevelse med min barndoms vän är något helt magiskt vi har gått på så många grejer som har med kultur göra tillsammans och det är verkligen vår grej jag är så tacksam att jag har henne i mitt liv fortfarande efter alla dessa år

Sedan så fick man lite kläder kusinen så de valde ut och jag tog lite så det ska bli kul och se vad de har valt hur morgon ska vi titta igenom kassan

Nu får ni alla ha en fantastisk dag imorgon och när du funnit veckan på ett sunt och bra sätt som passar er!

Gillar

Kommentarer