Lördag

Hejsan då har det blivit lördag och idag ska vi till husvagnen till telefonen och missade några timmar för att sedan åka på middag. Så jag ska åka hem ungefär 1 timme innan vi ska iväg så jag hinner ladda om batterierna.

Maken och barnen ska ut till husvagnen i nästa vecka eftersom att jag jobbar så tycker de att det ska bli skönt och komma ut en sväng innan och det gör de rätt i jag hade kunnat jobba hemifrån bara få vara husvagnen!

Det var riktigt skönt vi gjorde pasta med köttbullar lite klassiker i husvagnen men idag kopplade jag ugnen lite annorlunda än vad jag brukar få när jag har kopplat innan så har det blivit kortslutning så att hela strömmen har gått i hela vagnen genom att jag har överbelastat men idag lyckades jag koppla så jag hade musik och jag hade ugnen igång och jag hade plattorna gå och det är ingenting så att det funkar riktigt bra och som sagt jag vill bara vara i husvagnen jag har kunnat fortsätta med det här för att halvår utan problem vi kolla in den nya servicehuset som ligger typ 200 m från vår husvagn och det var riktigt fint jag önska och längtar tills de öppnade så ska vi ha den som vi alltså vi season köken är riktigt fina där
Jag vill bara ha semester nu och kunna vara ute hela tiden jag kommer sitta två veckor ut i husvagnen och det gött dans det är faktiskt att de har tvättmaskin och tumlare på stället vilket gör att det gör inte mig någonting om jag bort 123 veckor utan jag klarar mig!
Nu har jag varit på middag och det var trevligt vi fick en räk macka som jag käkade och jag börjar må lite konstigt och då får jag reda på att den mackan kan inte jag äta och då ligger redan i magen men jag tror det är min ensidighet att jag skulle klara detta men det gjorde jag inte så sedan kom krämporna men sedan serverar vi kyckling med sallad och någonting som jag inte vet riktigt vad är det som vi som ris men det var inte ris. Ok men det var gott men sedan så gjorde vi massa med leka så tog lite foton här kommer några bilder och sen kommer det fler!
Sedan står inte ut med smärtan så du valde att åka hem men klockan var ganska mycket ändå!
Nu är jag hemma och ska fixa bloggen och sedan ska jag sova hej då godnatt

Att vara ute i husvagnen gav mig så mycket energi så att jag orkade hålla mig positiv hela kvällen fast jag hade ont i magen men det var riktigt skönt att kunna få vara aktiva bland folk även om jag blir trött av så rätt så var jag inte trött trött utan jag var bara trött av att ha lite ont så att det blir verkligen husvagnen flera gånger så jag för där vet jag att det är hittar jag min energi!
Och sedan så när jag satt i husvagnen så kommer på massa med det är jag ska göra i sommar men detta kräver att det är fler som är med på detta och jag tror att de jag tänker på kommer vara med på detta!
Sedan så pratar vi lite med personalen där uppe när vi handlade lite idag och då frågade vi lite om hur vad de gör på midsommar och då berättade hon vad dom gjorde och då sa jag lätt att vi ska vara här i midsommar så det blir midsommar i Gullbranna!!

Under middagen så att jag med några som jag inte brukar prata med så det var riktigt roligt att sitta under hela kvällen och sitta prata tillsammans.

Många skratt

Gillar

Kommentarer