Lördag

18jan
Hejsan idag så är det lördag och jag vaknade med min bästa kompis ni vann och var jätte täppt men jag hittade en ny bästa kompis som heter nässprej som inte ville vara med täppt näsa längre.
Idag så fick vi besök av kusinerna och sedan tror jag det lugnt och planerade inför staketet som jag ska bygga i trädgården så jag kolla på lite material sedan på kvällen så gjorde vi pizza med Sanna och hennes dotter det var riktigt mysigt och vi satt och snackade. Det mysiga vara att barnen fick göra sina egna pizzor och vi vuxen gjorde två stycken till oss. En sång till tu blev grönsaker med att doppa i dip och lite frukt och massa av te för min del
Dagen har varit super var ligger jag i sängen efter har tagit disken och sedan tagit tvätten och lyssna på radio så nu ska jag sova nu är klockan 11 på kvällen så nu är det dags för kroppen får vila och i min kudde så ligger mina bästa kompisar astmamedicin nässprej så jag klara mig resten av natten hihi
En grej som var riktigt roligt det var att jag fick prova min nya bakmaskin den var riktigt bra och jag gjorde riktigt bra dig så den kommer jag baka mycket.

Imorgon kommer det ett väldigt viktigt samtal så imorgon måste jag vara utvilad och alla att det är handla om lite uppdrag..
Sov Gott

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa