lördag

Hejsan min dag har varit helt fantastisk vi började dagen med mysa i sängen genom att tittamorgon Disney det var inte helt fel Vi började dagen bra.
Eftersom att mamma jobbade så kan du göra lite vad jag vill och när vill jag tittade på Disney så ringde Telefonen och vi bestämde att vi handtog erbjudet. Så efter att kollat på oss att bädda sängarna så får vi iväg med moppen och sen tog bussen Det var riktigt rolig dag Barnen har haft riktigt roligt att leka med sina kusiner.

Jag är inte människa som gillar att dricka energidryck Men idag smakade en liten klunk av brorsans att det var fantastiskt god så vill jag smakade god energidryck vilket jag inte rekommendera att man kan smaka som vi säger till våra barn. då Är denna ett måste.
koja problem så rekommenderar dig inte att dricka energidryck för man får hjärtklappningar och så vidare vilket inte bra så tänkt på när du dricker energidryck Drick med måtta känner du att hjärtat eller kroppen reagerar på något sätt sluta omgående att dricka energidryck

efter kommit hem med bussen och moppen så var det väldigt skönt då jag kände att jag var fullt med nya goda skratt men det ska bli extra skönt att komma hem och bara få vara hemma i sitt eget.
sov gott

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa