lördag

Idag har vi varit i Emmaboda på torget där svärfar Lennart sjunger sånger och sedan så drog vi hem till svärfar där Barnen lekte med grannarna och Ipad och åt fisk. Jag trodde nästan att de skulle sprida ut fiskögon är så mycket fisk dem åt men det ska vara farfars fisk.
sedan efter det så bestämde vi för oss att åka tillbaka till husvagnen och vila lite och Varva ner så de äldre kunde få vila lite från barnen.  sedan efter vi har varit i husvagnen Så drog vi till svärfar igen för att äta tacos om kvällsmat Det är väldigt uppskattat att barnen och Barnen lekte med grannarna då svärfars frus dotters barn. de hade riktigt roligt tillsammans de vuxna lekte med barnen Det var riktigt roligt att se. sedan när vi Stod ute på parkeringen så kom det en liten lejonkanin kan inte varit gammal Jag var så sugen på Fånga den Men den har varit vill de två år så jag tror inte jag ska fånga in den men jag hade inte pengar om någon hade sagt att jag ska försöka.
sedan var är vi hemma till husvagnen Och vi har slutat dagen med att barn gick och la sig och jag tar en kopp te kolla i tidningar och sedan väntar sängen för för imorgon så är det dags att åka hem då vi kommer landa hos svärfar äta middag sedan ner med husvagnen till mormor där vi ska vara i två veckor sedan..

Idag har vi varit på platsen där dom spelade in Kristina från Duvemåla Vi har varit i Duvemåla Det var väldigt kul att se huset och hur de levde det är bevarat sedan hela tiden så det är ett väldigt gammalt hus men väldigt kul för när jag väl gick där så hörde musiken i huvudet och givetvis så har jag ju musikalen på Spotify Man kan ju inte missa det bästa det är de en cykel som är väldigt bra väldigt mysig och väldigt vacker.
och när jag gick in i huset så fick jag som en gåva present en bok om Duvemåla där de berättar bakgrunds Historien och lite om de som var borta och Vilhelm Moberg det var ju hans mormor som bodde i Duvemåla. Såklart har jag tagit många bilder Vilket Ni får se här.

efter denna långa dagen så är det dags att kryps ner i sängen.

Gillar

Kommentarer