lördag

Hej Idag så är det dags för julfest i kyrkan med inslag. det var väldigt roligt för att det var kom väldigt mycket folk och jag satt med ett bord med fyra inga grabbar Jag och min man vi har det riktigt trevligt Det är bara killar som vet vad vet att däcket det hade roligt att ha samtidigt kunna föra ett vanligt samtal. och jag tog foto och jag film Jag satt perfekt första Parkett med att bara vänner med om när jag ska filma eller fort Det finns inget bättre Läge.

vi har varit ute i trädgården och haft snöbollskrig och jag har filmat lite till skolfilm men vi personalen ska göra som har haft elevens val bild film. det som att jag vet att jag är så pedantisk när det väl komma till film så vill jag bli av med de små detaljerna som jag vet har mest tid när jag ska göra film. i filmen fick mina barn med mig för vi var ute och lekte så de fick också vara med. när vi kollade på filmklippen sen så tyckte det var och Elizabeth att det var jätteroligt. och intro till filmen gillar jag nog bäst av alltihop jag satt upp idag men det ska bli kul att se vad mina kollegor De göra på film.

vi kom hem vid 9.30 så nu är det bara att släppa in alla bilder på datorn i en mapp och sedan ladda upp imorgon för jag är för trött att kroppen är trött och barnen är trötta så nu ska vi sova gott.♥️♥️♥️♥️

Gillar

Kommentarer