Livet. Är som en bok

Hejsan

alla glada idag så vaknade jag utvilad genom att ha sovit med öronproppar hela natten somnade gott vaknade pigg!
Idag är det jobb som gäller och det är en ganska okej dag idag känner jag mig ganska utvilad så då känner att jag orkar inte mer!
Sedan efter jobbet idag så ska vi hämta sängen hos en annan bekantskap som ska skänka bort sin säng och lite annat! Så en annan ska fixa släpet och betalade så ska de låna vår bil så vi kan hämta!
Jag orkar inte följa med så att jag stannade hemma och det blev en väldigt trevlig kväll och vi spelade vii tillsammans!
Men innan vi hann dit så ringde den här bekantskapen och sa att de hade slängt hennes saker jag blir väldigt arg för då visste jag att gänget man på väg ner och ska hämta grejerna detta kunna vara lite tidigare men jag förväntar mig inte mer! Detta ledde till att denna situationen och andra inte den som är den här bekantskapen har gjort att jag har valt att ta ett beslut ikväll som jag kommer stå för!

Sedan när barnen har lagt sig så passade jag på och koppla av tv:n jag passade på att spela lite Wii också utan barnen för att få till mina snygga glider på bowling!
Det är lite kul och spela tennis med min stora tids blev väldigt jämna!

Sedan har jag pratat med en annan vän från Helsingborg så att vi ska försöka ses något sen får vi se när det blir i dessa Corona-tider säga lite skeptisk att åka ner till Helsingborg ja det finns fall där nere men det finns skona fall överallt det är jag med skeptisk det är nu att åka buss!

Och sedan har jag hittat nya grejer till wii som ni kommer få se flödet

Gillar

Kommentarer