Kolla ditt liv emellanåt

Hej kära blogg Nu har jag i kväll jag tre filmer tre filmer som är ganska känsloladdade på olika sätt. Jag gjorde en film med till en kollega som ska jag med jag säger jag ska sluta hos oss Hon har verkligen bidragit mycket mat gör dig gladare personal och glada barn. Sedan gjorde en film och det vanligt Jag har jobbat med under detta året Jag har varit speciellt år där jag har fått växa som pedagog och även har försett ett barn får växa. Inte bara barnet utan tillsammans med hela teamet runt omkring. Det är som slso becksvart ut när börjar det har blivit en vacker blomma.
Nu hoppas jag bara att föräldrarna uppskattar filmen är gjort datorn men nu var det av på nya äventyr.

Ikväll Skulle jag gänglängd bara göra en film men blev tre filmer och har gjort tre kort. Jag hittade Mitt favorit kort Det är gjorde jag sist.

efter att ha suttit med filmerna så tittade jag ut det är så fantastiskt när man kollar upp mot himlen och ser molnen och svävar fritt de går dit någon säger att hon ska blåsa så är det också i mitt liv Jag vill gå dit när min väg kompass leder mig inte från egen vilja utan kompassens fader. även om inte jag ser hela vägen vad som ska hända längre fram så gör jag som fåglar som kastar sig ur boet för den ska lära sig flyga så är det för oss människor också ibland men vi ska göra nya saker vi hamna i en annan situation än vad vi är vana vid. men då är frågan vågar du kastade ut fast du inte vet vad som väntar runt hörnet Vad händer om du sträcker dig lite längre?

och nu Till Sist vi avslutar dagen med att säga och sen när man själv Frågan har jag gjort något för någon annan som jag inte brukar göra? Då kanske du fundera på varför jag ställer en sådan fråga Men vad är det som utvecklar dig som person i din vardag eller att du ser dig själv hela tiden eller att de ser andra. ikväll när jag satt och gjorde filmerna så att jag tänkte på vad gör vi göra tillsammans Och mina systrar När jag träffar dem för de betyder allt för mig. inte vad jag själv tycker är roligt utan att bara vara tillsammans med dem att finnas sammans med dem att göra saker  som dom tycker är roligt!. Jag funderar även på att har gjort något extra för mina barn idag Något som inte brukar göra Jag kanske tror den här stunden att byta extra med mina tjejer jag tror kanske den där extra stunden vid matbordet för att ha det där lilla samtalet som betyder allt för ett barn.
Vad brukar ditt hjärta för att du ska göra för dina medmänniskor runt omkring dig din familj .
Vad betyder någonting för dig på ett äkta sätt?

😴😴😴😴

Glöm aldrig Hur viktigt din omgivning är för dig.
de har större betydelse än vad du tror att dom har ibland.
  Försök att läka det som har gått sönder mellan er
mitt hjärta brister jag har så ont💔😫
mitt hjärta blir helt när du säger de orden
💓förlåt 💓

Gillar

Kommentarer