julbord

Hejsan idag har varit en bra dag jag haft batterierna ganska full laddade känt att jag orkat idag så att jag ska verkligen hålla mig till mina rutiner varje dag för att då är det inte batterierna så laddare vid tolv på dagen.
När jag var på jobbet så fick jag springa lika mycket som i går men det var helt okej och jag visste vad jag skulle göra så jag behöver inte ta med mig sjukt mycket böcker att bära på att få det tar jättemycket på ryggen.
Så jag hade bara med mapparna jag behövde och böckerna och sen hade vi skapande skola idag med en Ingre teaterpedagog som är super duktig hon var jätteduktig och ta eleverna som går nian som är stora bäbisar visserligen i mellan åt men hon tror hon riktigt bra.

Efter jobbet så ska jag faktiskt hem och jag ska hämta barnen och sen ska maken iväg på sitt och jag och barnen ska fixa inför kvällens aktiviteter då en kollega ska hämta mig för att vi ska på julbord och kör mig och barnen så jag kan lämna barnen hos en väninna och sedan så hämtar jag barnen där och sedan åker jag hem sedan när jag kommer hem så lär nog vara ganska mätt.
Hej nu är jag hemma efter vårat jag har ätit riktigt god mat jag åt inte jättemycket men det var riktigt mäktig mat som är åt jag tog ganska mycket på första portioner för att sedan bara äta små kex och sånt där gott men det blev inte jättemycket onyttiga heller som jag trodde det skulle bli utan jag tog till godis tror jag mest frukt en skumgummi tomte.
Sedan så rullar vi hem vi åtta och det var lagom för jag är ganska trött och behöver ladda batterierna och när vi kom hem så gick barnen gjorde då skulle de också trötta.
Hej kan vi säga lite om dagens resultat här är bilder på maten som vi åt på ett julbord woodlands idag.
Nu önskar jag er alla en riktigt god natt och sov riktigt gott ta nya batteriladdare imorgon och se dagen som en ny möjlighet.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa