Julafton för tidigt

Då var det dags att kolla på nya kamera. Har kollat ut en kamera medel nu. Så på onsdag ska jag handla den . Det är som som barnet på jul afton. Ska. Njuta . Ni kan få liten titt. Hämta fet i morgon

Idag har jag skolat in min elev väldigt roligt imorgon har jag gjort ett schema för då är det lite längre idag för eleven.

När jag gick från jobb så tänkte jag att jag skulle hämta barnen det var det vi hade kommit överens om så jag skynda mig till förskolan och när jag, utanför förskolan större då kom min make. barnen blev glada när jag blir mindre glad som jag dels cyklar som en dåre till förskolan när han skulle hämta varför,! Men huvudsaken är att mina barn blir glad av att se pappa.

Idag så skulle jag börja med mig frukost frukost till fokus skulle äta en knäcke macka med skinka korv det var rätt gott faktiskt rekommendera frågor. Men den där omeletten med och ärlig jag koka hellre vanligt ägg hårdkokt och broccoli till det är goare jag har lite svårt för men jag har testat. Jag önskar bara att allting hade fungerat med min mat . det är inte så att jag är värsta spinkiga typen som inte få behålla maten men jag alltid haft lite problem med maten. Så nu försöker jag träna och komma i form igen för att se om det blir bättre med maten jag hoppas det.

När vi kom hem så tog vi det lugnt vi fick ett ryck att bara åka till Momo rätt upp och ner. Men det var skönt att komma hem ifrån lite ikväll ha gjort ett schema till min eller så att vi har lite att göra morgon och lite utmaningar.

Nu ska jag skriva till min personliga tränare vad jag har gjort idag

Gillar

Kommentarer