Jul avslutning

God morgon
Idag vaknade jag 6 men låg kvar!
Så skönt att vakna lite inna alla andra och få tänka i lugnt och ro!
Fundera på denna dags ska innehålla! Hur kag ska lägga upp dagen för att hinna allt! Jag ska ta ut dotterns flätor idag sedan Ska dom få bada!!
Dottern ska dansa idag och laga ska filma detta! Jag ha lite ny utrustning till kamera
🎥 som jag ska testa ska se om det är lättare att filma!!
Jag har sovit gott!

att flytta till ett hus till ett annat det är ett stort äventyr och på detta så ska vi hjälpa andra att flytta stackars min man han har fått flytta och jag tror inte vi ska flytta på några år nu han har fått ta vår flytt och tatt en kompis fritt och köra till vi har bara flytta flytta flytta de här dagarna nu ska det bli skönt att få gå in i juletider och bara koppla av och varva ner!
Du har mig är det perfekt läge och det här kommer vi kunna bo många många år!

Jag väntade en jul avslutning i kyrkan vilket är jättemysigt då vi ska byta julklappar med varandra och barnen ska också ha med sig julklapp som hon ska byta med andra barn.
Jag älskar när det är julavslutning för då har man gemenskap och den gemenskapen är speciell just för jul och nyår lite vid högtider jag har en önskan och som jag ska söka för verkliga från ester ja det är att ha samma gemenskap som man har vi jul och nyår och födelsedagar ska jag ha varje dag för att det är inte bara hör till som räknas utan det varje dag som räknas

Gillar

Kommentarer

Nya inlägg

Mest lästa