jobb idag

idag har kag varit på  nya jobbet. massa info men så taggad att dra igång. träffat eleven och föräldrar.  det känns toppen.   nu ska jag  ha planering  restetande av veckan. kag kommer ha huvud ansvarig  för eleven det är glad  över och kommer ha en person till  vid mig.

idag är det dags att inta mårdenskolan. jag var väldigt nervös innan jag kom dit jag visste inte vad jag skulle bemöta av. Men när jag kom dit var alla i personalrummet och chefen och hälsar alla välkomna. Detta gjorde att jag känner mig lite tryggare och jag kom in i gänget igen Det är ju visserligen 7 veckor sedan Jag träffade dom sist men innan dess har bara träffat dem två dagar så de inte jättemycket jag träffat kollegorna. så vi hade personalkonferens där vi gick igenom olika punkter ändan annat vilka som man är anställda som ska jobba och vad de jobbar med sedan klockan 11 så var det dags för mötet. Jag har väntat på. mötet gick  bra.  Det var ett helt gäng från skolan men mötet med föräldrarna blev riktigt bra. Det känns ju riktigt bra fick en liten stund med eleven Jag ska jobba med och fick bara kolla in Eleven nu är det rejäla tagmåndag För börjar allvaret.

lämnade mina  tjejer på förskolan. dom är duktiga.
ingekonstigt  att lämna dom fast det har gått sju veckor i i ledighet så var det bara som vanligt säga hejdå till mamma springer in och leka Jag är så stolt mamma när de är så duktiga och sen när jag skulle hämta dom sa det redan slutat Så då hängde jag med Sandra Hon skulle hämta barn.

ikväll har jag pratat med min kompis Daniel.
Mycket nära killkompisar mig.
Han får mig alltid att skratta och jag får honom att slappna av lite.
Det behöver vi båda men att jag ska finnas där för att vara behöver inte är så otroligt viktigt.Ikväll

Gillar

Kommentarer