hemma

Hej
idag har dagen kommit men det stora D
Idagjobbar jag halva dagen sedan var det dags att åka ner till Helsingborg information om utbildningen Som jag sökt.
Det roliga är när jag sitter där och de sitter berättar om utbildningen så får vi reda på att det är 25 stycken som kommer in på den utbildningen och att det är de som inte har någon utbildning som får dessa platser direkt tänkte jag att jag kommer inte få den utbildningen men så tänkte jag att nu går jag härifrån Det är inte lönt att sitta lyssna och sa min kompis att jag skulle sitta kvar. Vilken tur att jag gjorde det för nästa talare som pratade pratade om att validera sin utbildning.
Så efter alla hade pratat så gick jag pratade med ens ens om en lärare för utbildningen idag och förklara dig mer situationen vad jag har för utbildning med mig och vad jag har jobbat och då sa hon att jag skulle göra en validering på min utbildning så jag läser bara de kurserna som jag behöver. jag gick till hon som hade hand om validerings området och pratade med henne och hon sa omg att jag ska validera min utbildning att jag skulle skicka mina betyg till henne så hon kunde gå in i systemet för att läsa in sig på vilka kurser behöver för att validera utbildningen som jag ville göra färdigt. Som det ser ut idag så har jag tre utbildningar det är undersköterska har  allt, elevassistent saknar kurser för, assistent har alla kurser

när jag kom hem efter att när jag har kommit hem i bussen så skyndar mig att leta upp mina betyg skickade iväg ett mail till henne när betyg och lite vad jag vet att jag måste läsa för att jag har färdigt elevassistent utbildningen. Det känns väldigt bra jag mailat iväg detta nu nu bara håller tummarna att utbildning för att jag ska komma vidare. Blir jag godkänd för att validera min utbildning så kommer hon att vara min Mentor för utbildningen och jag kommer att tillhöra en klass att gå in och läser om kurserna som jag behöver för att göra en fulländad utbildning färdig och kommer då att kunna gå in i en klass från och med januari att läsa de kurserna. Det är lite spännande och sedan efter det så skickade ett SMS till chefen för att berätta lite vad som har hänt under informationsmötet så Jag bokade en träff med henne denna veckan så att hon i mig processen också eftersom att jag har fast jobb i kommunen så måste jag ha med mig chefen i detta.
Det roliga med information som att det var att det var ett allmänt informationsmöte om själva utbildningen är De berättade hur utbildningen är uppdelad vad de kommer gå igenom vilka olika personer som kommer närvara under tid när man läser i sin Borg och att arbetsplats liggande utbildningen ligga i Helsingborg. Då känner jag att nej jag vill inte ha Helsingborg penna ner till Helsingborg för några timmars arbete och sedan hem en timme Det blir alldeles för många timmar på bussen Jag vill inte vara borta så många timmar får mina barn.

när jag kommer hem med bussen så var det dags att öva lite inför helgen då vi har julskyltning i Örkelljunga och vi ska spela

Gillar

Kommentarer