Hejsan

dan idag tagit sig an oss och nya utmaningar väntar. Nu ska jag till jobbet Om vi ska ha Lite matte och massa annat Och då ska vi ha lite förbereda sig inför vad som väntar på dom in den och sen ska du ha något litet samtal med chef.

Dröm
Ja kommer  till ett land av mängder av ballonger.  Allt  är ballonger.  Ballonger är så färg glada. Hur man kommer in i dörren så alla glada. Får man vara så vacker att jag trodde att jag varit bananen allt var lätt att vara glad var lite besviken så vaknar. Jag känner att jag känna igen folk .
jag hör folket ropar mitt namn men jag kan inte urskilja den det som ropa.
tankarna kring detta men har följt med mig under dagen Jag vet inte vad det betyder men jag vet om jag drömde en annan igen så vet jag att det är lugnt betydelse i livet eller på vägen jag har att gå på.

ibland så funderar jag på varför Folkpartiet andra folk men inkluderar inte alla utan man bara gör det lätt för sig och säger att Nej jag vet inte vad vi ska göra det här är jobbigt det krävs så lite av dig som människa var faktiskt en en stund eller kända personer istället för dörr liter

Gillar

Kommentarer