Hej

Hej då var det 8 februari 2018
Idag har jag jobbat och busat med barnen. Idag hade jag elevensval det var sista gången för elevensval jag har haft ansvar för en ute grupp där vi har hittat på idrottsaktiviteter utomhus helt enkelt.
Så idag gjorde vi spökboll med foten flesta tyckte det lät lätt men när vi väl var igång så var inte så lätt Insåg dom.
Det blev många skratt på fotbollsplanen idag.

Jag har fått sitta ner och planera lite inför nästa vecka och en tid framöver när vi jobbar med våra arbetsböcker det är många moment som kommer att vara lite mer kluriga så jag tar hem lite arbete idag vilket jag aldrig brukar göra men nu krävs det av mig att jag gjorde det för att det ska fungera för min elev. Jag kom på mig själv att jag älskar att sitta och göra om material så att det blir mer tydligt och att man kan förklara på ett enklare sätt. Tror inte att jag inte uppskattar böcker men ibland kan man göra böckerna lite med förståeliga.

Jag har idag ikväll suttit med min uppgift på själavård att skriva en bok recension på boken men det var inte så lätt för den boken säger jättemycket och göra mig så jättemycket hela tiden och det får mig även att tänka på tunga perioder i mitt liv men det är ju bara själavård handlar om att förstå människan.
Ikväll när jag gjorde uppgiften så blev det många tårar men jag förstår innebörden i vad jag håller på med och vad jag vill hålla på med i framtiden att hjälpa sårade människor att få folk berättade att få folk att tro att de duger. Det är så viktigt att vi människor blir uppskattade för vad vi gör men för mig så gör inte det det är inte i det synliga hjärtat har sin plats utan när man gör saker i sin ensamhet bakom stängda dörrar det är lika mycket värd som den som står på scenen 24 sju det är inte mera värd den inte mer älskad eller den som gör jobbet bakom mig sen eller bara städa på skola.

Hur har din dag varit min har varit bra den har fått innehålla väldigt mycket men sen samtidigt har jag hållt mycket för mig själv jag är inte den som jättegärna gå till andra pratar utan jag går hellre till någon som jag litar på och känner mig väl och berättar hur det men jag ljuger inte heller för min omgivning men jag berättar inte de djupaste Iniesta saken heller. Har du någon sådan i din omgivning vad glad för den uppskatta den för evigt

Gillar

Kommentarer