hej

Idag så har jag städat Ja husvagnen då vi ska få besök imorgon av en väninna som jag har växt upp med. och jag har badat idag och tjejerna har varit det har varit väldigt varmt idag men det fläktade lite mer mot kvällen så det var bara Super varför de Vilket skönt men i husvagnen så har vi fortfarande fläkten igång hela dagarna så det blir att vi försöka hitta en i affären imorgon. Imorgon så ska jag se att handla till Elizabeth kalas 4 år.  Hon fyller år då ska vi fira henne ordentligt. jag var lite vi ses så jag bjuder in en hemlig gäst i eget Ingen vet om och den vigaste fick inte säga någonting Den ska vara det kul på kalaset.

Hon har idag fått göra sin önskelista på svenska så jag kunde skicka ut det till gästerna som ska komma. Det ska bli kul om jag ska handla jättemycket imorgon men det ska bli riktigt kul för jag ska hitta på något lite bus för barnen också.
idag Jag åkte kusinerna hem och vi får se när vi träffar dom nästa. vi ska Vad tar det lugnt imorgon och jag ska fika med min väninna och sen ska barnen förvara ner med lite film Det blev väldigt intensivt när kusinerna leker och leka hela dagarna de cyklar de leker leker och cyklar full rulle hela tiden

Gillar

Kommentarer