Fredriksdal med julmys

Hejsan finare följare och ni andra som tittar in på mitt blogg.

då har det blivit lördag och idag är det inte vilken lördag som helst utan det är dags för årets jul marknad på Fredriksdal.
Jag kan visa vilken marknad som helst men Fredriksdals Julmarknad den missa jag inte. det är så mycket nostalgi och mysigt att gå där det då väcker mycket minnen. Genom åren så har gått och många gånger med min farmor då vi har gått i juletid dotter övrigt upp på året och gått in och kollat med dem i olika papper och när de har olika teatrar som när man spela upp när du var på en viss tid och skådespel ha mat efter den tiden det är så häftigt. Så det är extra mysigt att fortsätta den traditionen med mina barn och det kommer jag hålla i. Jag behöver absolut inte tycker om det men i den måne jag kan ska jag föra det vidare där de kan ha sig så mycket och Fredriksdals området.
Och det kommer bli en hel del kort Nu när det är jul på Fredriksdal.

Jag tror inte att jag var sådär tradition som människa men jag inser nu när jag varit på Fredriksdal att jag vill ha det som tradition barnen att man går där och titta på djuren och lära sig lite om kulturen vi faktiskt har med oss från Fredriksdal Helsingborg.
Så ja från och med nästa år så kommer jag upp före denna traditionen att vi gå på julmarknaden på Fredriksdal de kan lära sig och det är många som berättar och de får jättefina grejer också som finns runtomkring.
Idag så kollade jag lite runt hittar inget jätte som jag ville ha men det gjorde ingenting för att jag vet att jag var där för att få nostalgin och när jag gå på Fredriksdal så tänker jag mycket på min farmor de stunderna vi hade när vi gick på Fredriksdal tillsammans.

När jag kom hem sedan så var det och tända ljus det var ganska kallt så jag tände ljus i köket och i tv rummet och satte igång tv:n och tar disken grejade lite och då när jag står och håller på med detta så inser jag att jag har lite och göra.
Mysigt att avsluta med och stå och ta disken eller ska jag packa men det är som jag ska packa nu så tar jag veckan säger som jag ska göra och detta blev till onsdag då ska allting är färdigt alla kartonger ska ner sen är det bara flytt.

Jag ligger i sängen och tittade på Fredriksdal huvud så att de andra tidigare och lite bilder från Fredriksdal här kommer dom.

Man prata om Fredriksdal så är det givetvis att jag kommer på tänka på tänka på en Rydberg och Birgitta

Gillar

Kommentarer