❤️Fredagen❤️

Hejsan alla fina där ute idag är det fredag och jag slutar tidigt men det blir plugga när jag kommer hem att lämna in uppgiften för denna veckan och kolla över uppgiften så jag har med med allting och sedan ska jag njuta av en riktigt bra film på kvällen!!
Sedan så blir det nog inte så mycket tror jag inte igår bakade jag bröd så nu har jag så jag kan njuta av mitt eget bröd är hemma!

Idag så har jag med kollegor dansa till jag går till Emma och detta har blivit i talang på skolan sida det var jätteroligt och se det var jätteroligt vi göra tillsammans jag känner att jag börjar komma in i arbetsteamet som är i tre nu bland de andra kläderna också för att idag när jag sa att de skulle dansa så att ja jag kunde filma dem men då sa dom att det är klart att jag ska vara med du är en av oss så det kändes riktigt bra och jag vill riktigt glad!
Sedan fick jag gå hem i regnet idag för min man körde ju från mig så imorgon så är det så att det är jag som äger bilen ska någonstans för jag hann bli köra mig inte jag om honom för hans bil har ingen bensin och då får han gå nu min lag så vi får se jag funderar på åka ut imorgon och så barnen får rast av sig en stund och jag kan sitta och blogga på ett vackert ställe! Jag ska kolla var en kompis två också som har flytta till hus så det ska bli lite spännande och kolla om min kollega bor!!

Detta får bli mitt helg avslut helt underbar vecka med mina fina kollegor!!

Gillar

Kommentarer