Fredag slutet av veckan.

Då var det fredag igen. Vad tiden går bra. Jag har gjort mi. Försöka vecka gjort på nya jobbet. Så idag var jag på skolan. Och pratat med min mentorer om hur vi ska tänka kring min elev. Så j
Jag har fått tid att ta ut matrial så nu ska jag fixa allt på tisdag. Då jag ska sitta med mentorn och planera.

Har hämtat mina barn idag men hämtade dem klockan 16.
När jag hämtade dem så gick vi genom skogen jag vill ha lite variation på ställena igår men avgick det ringde en vän till mig och frågade om min man och han var inte hemma riktigt då men då får man vi var och då sa jag att vi var nästan utanför heller och då sa hon kom in istället eller servera äta hela kvällen och fick god mat kycklingspett med ris och sås.
Det är så skönt att komma till min vän för där kan jag slappna av vi kan prata om allt och dels är min fadder.

Och man måste avsluta dagen med det godaste som finns tre. Det är helt sjukt jag har sedan två dagar tillbaka för anteckningar på kost dagbok vad jag äter och när jag titta på den i efterhand Siri klokt men det är så min var också ut och så det är så jag äter men det behövs en viss förbättring. Jag käkade två spett hos Kristina idag okej kanske efter första spettet efter tredje biten vad gör mätt och då är det. Ris och gurka kvar. Efter jag har ätit upp hela min person efter mycket om och men så sa jag nu har jag ätit för två dagar.

Vad ska ni hitta imorgon?!
själv ska jag på fest hos en kompis som fyller år. Så imorgon så ska jag kommer håg allt jag äter kvällen detta blir lite jobbigt hur kan bli ett antal ex tekoppar för att jag inte kan äta någonting annat och jag sitter alltid maten med en kopp te ja vi får se jag ska kolla under dagen var vi ska bli bjudna på för att mina barn ska också kunna äta. Är det mat de inte kan äta så kommer jag att ta med mat och fika till dom så dom. Det är roligt att gå på kalas men ibland är det lite bökigt när jag måste hela tiden ha koll på vad de får i sig men de lär sig efterhand och dom är jätte duktig redan för att vara så små. När de är borta hos folk så äter de inte någonting som de inte får och är det någonting de funderar på om de kan äta så frågar de alltid.

Gillar

Kommentarer