fredag slutet av veckan

Idag har jag varit på jobb och fick lite inspiration att göra en mattebok.  denna mattebok ska man använda whiteboard pennor. man kan säga det blir en träningsbok med siffror. på vägen hem idag så gick det innan gymmet för att kolla vad en laminatorn kosta. den var inte så dyr som jag köpte en och lite plastfickor. så efter jag hade ätit kvällsmat så kunde jag avsluta veckan sista uppgift det var att laminera matteboken och min egen bok om min familj fast då inte min utan elevens familj. så skönt när det var färdigt att bara kunna koppla av så då kopplar jag av med en ljudbok. min sista halvtimme på jobbet består av att kolla på hur andra har gjort sina böcker detta går med så mycket inspiration vi ska få se lite av inspiration Jag fick.

Vem blir inte inspirerad när man ser sånt här det bara kryllar av tankar i mitt huvud nu vad jag vill göra så mitt nästa projekt är att göra en ordbok en bok med bilder och sedan att man ska kunna skriva ord.  nu när vi pratar om massan bokstäver och ska skriva ord så måste man ha förståelsen Och då kommer den här boken in som ett komplement för att träna. supporten kommer innehålla bilder på personer djur platser och så vidare Och sedan ska jag ha bokstäver också som vi ska ha under som den bilden med kossa.

under denna veckan Har jag påbörjat att göra flagga idag blev den klar. så nästa vecka så tar vi oss an en annan fast denna gången när jag tänker efter lite bättre än förra gången. kommer göra en lite mindre för det tog lite tid en hel vecka för en liten flagga.

när jag var på väg hem från jobb idag så träffade jag på mina barn och make på lekplatsen den lille ville gå hem som följer med mig hem den andra stannar kvar men så fort de kom hem så kommer man har sa glatt Mamma får jag ute och cyklar då svarade jag ja visst vill pappa ut och cykla med dig så är det okej det är eller fredag och du får vara uppe lite längre. jag hade en glad tjej som gick ute och cyklar med pappa en runda säger han kommer in och då är det sängen att det är det för mig när jag också så nu säger jag godnatt❤

Gillar

Kommentarer