Fredag lov dag jippy


Detta inlägg skrev en kompis till mig jag tyckte det var så bra så jag kommer kopiera henne men kommer skriva för det är inte mitt eget hon satte pricken över iet.

❤Att hitta och var sej själv❤

Livet är inte enkelt att leva, speciellt inte i det samhället som vi lever och växer upp i. Man lär sig redan i låg ålder vad som är rätt och fel enligt normerna, när det egentligen inte spelar någon roll. Vi lär oss att vi alltid kan vara bättre människor än dem individerna vi redan är. Alltid. Såklart, man kan alltid göra bättre saker i livet för andra och för sig själv, men vad är poängen med att klanka ner sig själv om och om igen när man kanske måste inse och förstå att jag är denna människan och jag får acceptera det?

Vi kan inte vara perfekta prinsar och prinsessor som får sina favorit slut alltid. Livet är inte en dans på rosor och ondska kommer finnas med i allas liv, på ett eller annat sätt. Vi kan inte göra någonting åt det. Men vi kan lära oss att leva med det och förstå att oavsett kaos så har vi oss själva och vi kan alltid lita på oss själva - om vi väljer att göra det.

Jag tror på att man måste hitta sig själv i livet för att kunna leva sitt liv till max. Jag tror inte på fejk saker, jag tror inte på folk som ljuger för sig själva, för att det är lättare än sanningen själv. Bara denna kändisvärlden är en stor, fejkad lögn enligt mig. Idag ska alla bli kända, alla är små kända bara man öppnar ett Instagramkonto. Vi ljuger för oss själva om hur fin denna världen är, hur bra vi mår i allting och livet leker. Jag lovar att de flesta människor du möter bär på hemligheter som dem själva inte vet om för de känner inte sina känslor, de känner inte sig själva. Dessa lögnerna, hemligheterna för oss själva underhåller dem vi verkligen är.

Vi gillar inte allt med oss själva. Alla har sidor hos sig som man avskyr, beteenden som man vill ska försvinna. Men istället för att se problemet, ta tag i problem och känna allt men försöka göra något gömmer vi det under ytan. det ligger och ryker och bubblar där, men vi gör ingenting för att vi är för rädda för sanningen. Sanningen är det bästa, men också det värsta för det är det som är i verkligheten, det är sanningen som är verkligheten. Vem vill leva i en hemsk sanning när lögnen kan vara så ljuvlig? Men motfråga, vem vill leva ett liv bestående av lögner eller ett liv bestående av sanningar som kan leda till något annat än mer lögner?

Alla människor måste lära känna sig själva bättre, förstå sig själva. Alla inkluderade, ingen utanför. Man kan alltid se något nytt, hitta något nytt eller förstå något nytt hos sig själv. Om man vågar granska sig själv, om man vågar helhjärtat öppna upp sig för sig själv, ta in allting och se sanningen i vitögat så är man på god väg att hitta och förstå sig själv. Men öppningen, det första steget att faktiskt göra något är så obehagligt och något man mer än gärna hoppar över. Inte för att min inte vill veta vem man själv är, men det är enklare så, det är enklare att låta det onda segla förbi och bara försöka ta åt sig av de goda bitarna. Men om vi inte är öppna för oss själva, ärliga, så kommer de goda bitarna ta slut innan vi har hunnit leva våra liv. Vi kan inte leva i förnekelse hela våra liv, vi kommer ingen vart. Varken som människa, i livet eller i samhället.

Därför blir jag trött på strukturen som finns i samhället. "Var dig själv, bry dig inte om andra, du är bra som du är". Klart att det stämmer, klart att alla dessa ord är sanna och det ska vara en del av ens motto i livet. Men det är samtidigt fejk. För hur mycket är du dig själv när du postar en Instagrambild på dig och skriver ett fint citat under i liknade format som jag skrev ovanför? När ska vi sluta låtsas och bara förstå att vi är människor som är felaktiga och vi vet inte vilka vi är?

Vi kommer förmodligen aldrig veta vilka vi är, för varje individ förändras under årens gång och därför är det ett ständigt utforskade, Men det är det som gör ditt liv, att du får uppleva det med dig själv i olika perspektiv. Du må alltid ha din grund till den du är, men situationer, relationer och händelser kommer att förändra dig och därför är varje dag ett nytt äventyr med nya ögon, egentligen.

Genom att hitta sig själv och välja att lära känna sig själv lär man sig också se livet och andra människor. Genom att förstå sig själv och älska den man är har man en möjlighet att älska andra och det är fantastiskt. Men först måste du veta vem du är. Av Bella perfektIdag kom den här lilla fina tjejen till det är min systers dotter
och det gläder mitt hjärta ses men
tänk vad mycket litet knyte kan göra för
mänsklighet den lyckan den glädjen vi få direkt.
Så imorse efter sju tiden blev jag moster för fjärde gången det är något speciellt det där att bli moster älskar mina syskonbarn

Idag när jag var inne slut så fick jag sån energi till att bara gå ut.
Så jag satte igång och skottade ute men förgäves det vräkte verkligen ner snö så det var ju borta inom 2 minuter det är jag hade gjort.
Sedan kom den stora traktorn och fixar det men lika för jävels för det för efter två men lite så var det borta igen man kunde knappt tro att han hade skottat men det är väl det som är vinterväder.
Jag var tvungen och filma det vackra snövädret när kommer riktigt stora flingor från himlen och du sosse mysigt att man vill vara ute men det är lite kallt och lite tycker jag.
Shooting själva lyckligt lottad jag är som får uppleva detta egentligen hade jag kunnat uppleva något helt annat samhälle den historien tar vi en annan dag.

Jag försökte baka lite igår men när jag väl skulle baka så fattas jag ju grejer det är givetvis när jag ska baka och få den i engeri till och gör det.
Men det var bara och sätta sig och skriva lista till gubben så han kan åka och handla så baka jag det tycker jag är väldigt bra för delning på det hela om han är riktigt snäll kan du få slicka skålen.
För på lördag så ska vi ha något som heter församlings dag vi ska vara alla kyrkan i en annan kyrka för att prata lite om vad vi vill ha i framtiden behövde sova ut och mycket annat och bara gemenskap.
Jag har kommit in i vårat jag känner att jag inte har kommit igång med bakandet sedan vi flyttade till huset .
Så nu är det dags och ta tag i det där igen så man har lite kakor ta fram oväntade gäster, man vet ju aldrig med folk.
Jag älskar och baka mina jag har en frysen full med kakor bröd och allt jag behöver så slipper åka handla varenda vecka varenda månad.
vissa saker kan man ha ganska länge om att baka och framför allt till kalas.
Jag älskar två saker baka och ta kort utan de här två ingredienserna i mitt liv så stupar mitt liv.

Nu säger jag godnatt för idag för imorgon ska jag vara pigg på morgonen

Gillar

Kommentarer