Fredag

Hallå alla idag är det fredag veckans bästa dag jag sluta tidigt och jag är nöjd! Idag så ska vi kolla på en film med eleverna som lite avslutningsmys och idag så ska vi kolla på vi på Saltkråkan!
Jag startade dagen jättemysigt jag bara svagt vilket kanske inte alltid så mysigt men idag var det mysigt för då gick jag pratade med en av eleverna och vi gick bara runt och snackar och varit och höra varit av mig som pedagog och vad jag tyckte om klassen och så hon var väldigt inte nyfiken på utan bara berätta hur mycket ja man betyder för henne och det uppskattade och det gjorde hela min dag!
Och sedan att det blir förändringar för de var många sätt de vita klassföreståndare och jag slutar så det är mycket som händer!

Sedan när klockan slår ett gick jag hem och då kör jag hämta barnen och sedan så åkte jag hem för att slutföra projektet med kaninburen och vi höll få till väldigt sent på kvällen till 21:30 men däremellan har vi haft det jätteskönt ute och suttit och fikat ute och vi bjöd på glass det var jättemysigt!
Men när vi gick in så var kaninburen klar nu är det bara målning på den som fattas sen så kommer kaninen imorgon så blir ingen målning ni innan men han kommer imorgon på morgonen så att dina vänner ska under dagen här och så ska jag testa hans lynne lite får se hur det är med hans temperament och så vidare

Nu ikväll har vi haft lite fredagsmys det blir väldigt sen fredagsmys men det blev mys i alla fall är så tacksam för alla människor jag har i mitt liv som är bra för mig

Gillar

Kommentarer