Fredag!!!

Jag drog till skolan för att lämna barnen om fick åka hem efter det för jag docka dra hem. För jag mår illa. Så jag vågar inte att gå till jobb! Vill inte smitta!
Då blir andra stor!, dom hade ju skickat. Hem mig i alla fall! Men jag gick hem och la mig !
Ska snart hämta barmen! Det bästa på hela dagen! När dom kommer hem ska vi kolla film för dom ska iväg i kvälls så då få HIV-ts mys på dagen istället!! För dom har egna aktivitet idag!! dom ska iväg ikväll och jag ska handla inna jag hämta dom! 👍🏾

Idag har mina armband kommit i klockan och de har mycket sköna och Michael mot handleden så de kommer inte klia lika mycket som originalbandet gör så jag är jätte tacksam och de passade så bra det var väldigt fina färger!

Det var super mysigt och ha lite filmkväll med barnen mitt på dagen när de kom hem och sedan så gick de ut och lekte och nu ikväll, den stora tjejen ha mys med en kompis från gatan!

Sedan så fick jag veta att min nära vän har fått lägenhet här uppe Örkelljunga så det blev ett glädje från mig och från hela familjen också hennes håll det ska bli jättemysigt att få familjen hit vi, jättemysigt och jag hoppas verkligen att det blir bra för de här uppe!!
När hon berättade om lägenheten så jag håller på att spricka av glädje detta har vi väntat på jättelänge då snackar jag inte månader utan snacka år och jag frågade henne om hon har förstått att hon faktiskt ska flytta och det hade hon inte riktigt greppat

Gillar

Kommentarer