Fredag

Hejsan då är det fredag äntligen idag så är det ju misstag men idag blir det inte så mycket misstag utan det blir mycket körande den lilla ska på kalas efter skolan så hon följer med en kompis jag hinna handla den mellan sedan hämta henne och sedan så ska de ner till mission kids och då är det till klockan 8 så att någon visar en mys kväll blir det tyvärr inte idag men jag får ta igen det på helgen istället på lördagen och sen på lördag så är det lugnt och sen på söndagen är det familjegudstjänst och ska den stora tjejen dansa med någon st tjena men jag är fett taggad inför helgen iallafall det är mycket som ska hända mycket som ska läggas rätt men nu på morgonen så passade jag på och gå inom Coop och handla min middag och sedan så köpte jag faktiskt lite godis på Berg min godis godis nu så då passade jag på och sen ska jag handla sen igen så det blir ännu mer påsar men ha en jättebra dag och jag ska ha en superbra dag jag slutar 15:15 idag så då är det perfekt för att då har jag en tid idag det är fredag och vill man alltid sluta tidigt❤️.

Alltså idag på vägen hem efter alla mina ärende så blev Toyota min stors hjälte för att när jag kom till mackan så sluta mitt batteri fungera på bilen jag åka in på Toyota och fick ladda mitt batteri , detta gjorde att jag kunde komma hem efter att ha mat i bilen. Så blev Toyota min dagen hjältarna!!
När jag var där inne så pratar vi lite om bilen och ja så det blir någon Toyota bil ! Jag hittade två små till åtta bilar som jag tyckte var skitsnygg givetvis och en av de röda!

Sedan var det dags åka hem för att lämna maten och att barnen ska iväg på sina aktiviteter sedan har de varit iväg så passade jag njuta av att barnledig 2 timmar riktigt mysigt

Efter mycket nu idag så går jag lägga mig med gott samvete och en trött kropp!

Gillar

Kommentarer