Fredag

Hejsan det var det fredag vecka sju sista dagen på denna veckan denna veckan har gått jättesnabbt och jag har fått gjort väldigt mycket igår på kvällen vilket

Sedan när vi skulle lämna barnen idag så var det jättefint i sjön så jag passade på att ta lite bilder för att det var helt stilla det var riktigt spegel spegel bild i vattnet vi kommer få se några inlägg här !
Sedan på kvällen så vanlig och va hemma med dig minstingen medan den stora var på sin aktiviteter för att hon ska få sin tid med våra föräldrar vilket jag tycker är jätte viktigt ! Så den Lille fick kolla film har vi satt och mös i soffan sedan var hon för lite för trött så då var det dags för lite hörlurar och lugn musik öronen så kopplade hon av !

Så när hon hade lagt sig så passade jag på att kolla på film och jag ta hem min dator idag så jag har kollat på två filmer och då var två jättebra film så jag tror min helg kommer fortsätta så efter vi har varit iväg imorgon !
Jag vill uppmärksamma alla hjärtans dag men jag vill inte uppmärksammar det bara för att det är den dagen utan att alla hjärtans dag ska vi kunna ha varenda dag 365 dagar om året för att bry sig om sina vänner synd omgivning sin familj var en dag på ett år det är så konstigt eller till mig uppskattar man inte sin familj och sin omgivning och sina vänner de andra dagarna så kan man skita i att fira alla hjärtans dag också !

Jag avslutade dagen med att tända massa med ljus i huset och sedan gå och sätta mig i vardagsrummet och njut av film det var så skönt!
Sedan så har en kompis varit hos oss!

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa