Fredag

Hejsan idag har det varit en bra dag!
Jag sov gott så jag har varit utvilad och mitt uppdrag!
Arbetsmässigt idag säga väldigt nöjd då allting ordnat på det var en lektion som gick lite åt skogen men det fanns inga orsaker till det är bara två sidor fel den här gången men annars har det gått bra jag haft en jätte lång rast då jag passade på och sitta och göra grejer som jag behövde förbereda inför nästa vecka!
Nu ikväll så jag haft mys med minstingen i familjen för att den stora som går i Förskoleklass hon få gå på en grupp varannan vecka när de håller på att pyssla och ja träffas så det är jätteroligt att hon har en ny aktivitet hon får träffa nya kompisar så det fick hon gå på idag.

Så avslutade jag min fredag 💕😛

Då så har vi avslutat kvällen med massor med ljus i hela huset och släcka ner som man bara får skenet från ljusen och sätta på en ljudbok och bara sätta sig i soffan jag kan inte få en bättre avslutning på denna dagen kan jag säga. Jagkommer avsluta varje dag så här för det gör att jag kommer ner i varv inte tänka så mycket utan koppla av min ljudbok och jag faktiskt kan läsa en bok på kvällen om jag inte vill lyssna ljudbok.

Det skapar ett lugn hos mig och jag kan känna att jag kan varva ner efter en hel vecka jobb så behöver jag och kroppen får varva ner inte bara att släppa allt jobb och tänker nu ska jag fylla hela helgen med saker utan att faktiskt inte behöver ha så mycket planerat kunna bara njuta av att sitta i lugn och tyst.


Gillar

Kommentarer