Fredag

Hej Idag är det fredag och jag har varit på jobb. Och Idag var det dags att ta personalfoto och foto med klassen. Alla barnen var fett taggad på att bli fortare att de var superduktiga det är fortfarande Jag trodde det skulle gå med Fotografen var riktigt bra förutom att han pratade för mycket. Innan fotografen fick fortast så var vi tvungna att förklara varför det blir inte rätt till att det inte var nog lite läskigt Då har vi har på oss barn i klassen så behöver man för att klara en sådan Basic sak Enligt mig men för de är de inte basic.

Hej då så när jag kom till jobb så gick jag in min chef som jag tycker väldigt bra om hon är rak på sak och säga som det är kommen att det till saker vilket jag uppskatta jättemycket människor.. och sedan så skulle vi ha en diskussion om min nästa termin på skolan och den ser ut men det samtalet har inte haft en men däremot så gick jag faktiskt en klocka Där Min kollega frågade när jag skulle på medarbetarsamtal vilket jag inte hade kollat alls i klassrum Vilket är lite dålig stil av mig att inte kolla men det är liksom så mycket i denna classroom hela tiden så jag hinner inte riktigt med. men som tur så kollade jag sen och det visar sig att jag har faktiskt medarbetarsamtal på måndag som vilket var väldigt skönt men då insåg jag ju nästa grej att jag skulle fylla i de där pappret att de skulle skickas direkt till chefen vad tänkte jag göra nu så det var bara gå hem efter jobbet att sitta och skriva det att skicka till chefen som har det innan.

och mig idag så jag åkte min make på läger med konfirmanderna och ska vara där i helgen. Men på kvällen när jag har fixat allting är hemma och ligger och läser lite på nätet så ringer han och fråga och jag får frågan av föreståndaren om jag vill berätta någonting för ungdomarna och givetvis var det gör jag. så den här helgen blev lite annorlunda än vad jag tänkt Vi kommer vara borta hela dagen imorgon Jag och kidsen. Det är väldigt spännande Jag gillar att jobba med ungdomar och därför tycker jag det är väldigt viktigt och inspirerande att faktiskt påverka ungdomarna när man kan påverka dem

efter vi har kommit hem idag så möts vi i med lite film och den stora lekte med en kompis när hon kom hem också så det blev väldigt skön kväll väldigt lugn och jag fick mycket tid att sitta med  medarbetarsamtal lappen.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa