fredag

Hejsan
Idag har jag funderat lite på ramar. Ja folk runt omkring oss förväntas att vi ska uppnå Vissa grejer som vi alltid har fullt låset hur gamla Vi är men håller dig hela livet kan man alltid göra det man alltid har gjort i alla år. När man avviker från det här normala det blir det fel i omgivningens han får man gå utanför ramen här plötsligt om man skapar en vrede mot personen ifråga för att man inte beredd på att den kan göra någonting utanför det vanliga.
När är det dags att sätta stopp för att andra ska sätta ramar hur man ska göra och inte Jag tror det är en individ fråga .
För mig är det väldigt klart och tydligt har man en egen familj och har en vision för sitt liv och barnen som leder så vet man när det är dags att sätta stopp. Har man rätt att vara sig själv i dagens samhälle eller måste man vara individanpassad hela tiden Vad händer med din personliga utveckling om man bara följer samhällets ramar hela tiden och din omgivning från mig hela tiden.

nu är det fredag och jag har haft en jättebra dag Jag har börjat kolla lite på barnen Skriv vad de behöver Men måste jag alltid köper nya grejer för nya säsongen men jag blir så lycklig.
Det var som är öppna på julafton Jag har jättemycket kläder kvar så de kan ha. så du slipper jag ju gå till butiken alltför länge för det är inget som jag gillar.

Jag älskar när det regnar för jag blir lite sådär på midsommar och undanröja hemma och kunde ringa inomhus och sen samtidigt när regnar så blir man lite mer slå men det är finare än mig till att få till det där det jag skulle behövt göra för längesen utan då det är jättebra tillfälle att göra det.

Itrim Emelies Idag så har vi haft pommes och köttbullar Det kanske låter lite allt konstigt att han är så mellis men det är ju faktiskt flera då kan man festa till det lite på kvällen men lite popcorn Electra och så Varför ens du ha lite snabb mat var en gång i månaden precis efter lönen har kommit.

Jag har fredagen kommit till sitt slut och vi har slutade med att beställa pizza och hamburgertallrik och har gemenskap med vänner.

när man kollar på himlens moln i bland så ser
man olika grejer.
ikväll så såg jag en fågel som flyger
Vad ser ni i bilder?

Gillar

Kommentarer