Fredag

17 augusti 2018
Idag var det fredag och jag har jobbat tre dagar eller var det det känns helt fantastiskt bra.
Jag har ett jättebra Team runt omkring mig och vi är verkligen ett team som ett team ska fungera att vi hjälps åt vi delar med oss av det vi kan var och en. Det var extra kul i torsdags när barnen kom till skolan förväntansfulla barn och nyfikna barn de barnen som kanske börja förskoleklass och börja ettan det är stort steg för dom att börja på en riktig skola. För nu är den stora förändringen är ju att förskoleklassen ingår under skolandet är ju inte frivilligt utan det är obligatoriskt att gå i förskoleklass.
När jag kollar tillbaka på denna veckan så har den varit lite full med intryck men det var ett bra intryck I vilket har fått mig att bli mer taggad inför att börja jobba detta märkte jag idag När jag jobbade. Att det är lite skönt att jag har mitt barn som jag hade i förskoleklassen för jag har en grund att jobba ifrån Jag behöver inte börja om från början.
Som sagt nu är det fredag och nu ska jag ta helg och bara gott med alla intryck som jag har fått under veckan Och nästa vecka så är det en hel vecka vi ska jobba med mycket innehåll och mycket tankar så kommer snurra men jag är så tacksam att jag får svara på denna arbetsplats.
Nu vill jag önska er en riktigt trevlig helg vila ut de här dagarna Vi är lediga och umgås med nära och kära.

den här är Nina boken är en bok som rekommenderas att läsa för barn som går i grundskolan denna kommer jag börja läsa för min dotter som är 5 år och vi kommer börja med att ha den på ljudbok och sedan när hon själv börjar kunna bokstäver så ska vi läsa den Det är en jättebra bok och jag rekommenderar den verkligen till er som har barn som är från skolanåldern. det är jättehärligt om vi kan läsa för våra barn ganska tidigt för detta kommer redan i förskoleklass att man låna hem böcker som vi föräldrar ska läsa.
Det är inte alltid så roligt att läsa böcker för sina barn men de är desto mysigare har stunder tillsammans med sina barn och det är en stund där vi som föräldrar och barn kan mötas på samma plan vid dagens slut eller vid dagens början.
ta en funderare och fundera på hur det var när du var liten läser dina föräldrar för dig Vill du ge dig till dina barn idag? Det låter som att jag har den perfekta mamman men absolut det är jag inte långt ifrån Men jag vill ha dom här stunderna tillsammans med mina barn och hittar dem i vardagen vilket kan vara svårt men en stund om dagen läsning är jättemysigt för våra barn en och för dig.

Gillar

Kommentarer