fredag

Så enkla och så goda bullar 😍 här är receptet: 

⭐️ 5 dl mjöl 

⭐️ 2 dl vatten 

⭐️ 1 msk bakpulver 

⭐️ 2 msk sirap 

⭐️ salt 

Rör ihop ingredienserna och baka ut som bullar på en plåt. In i ugnen på 175 grader i typ 15-20 min ⭐️ 

Denna gång gjorde jag dubbel sats men använde 5 dl havregryn som var mixat som mjöl och sedan 5 dl mjöl. Så hälften hälften 😍 

då är det fredag och det är snart dags att gå hem efter en veckas jobb. Jag avslutar det fredag med en fruktansvärd huvudvärk och sitter och väntar på mannen ska hämta mig. Nu vill jag bara hem och tar det lugnt Men lugnt blir inte Jag ska baka lussekatter och ska baka med dig alla fall lite bättre än att bara sitta så fall Men världens huvudvärk.

när jag kom hem så var det dags att baka lussebullar. dom blev bättre och större  ch perfekt  färg. min dotter hjälpte mig att fixa lussekatterna hon va Super stolt att få hjälpa mig.
Jag älskar att baka med min stora dotter får hon är ser fram och hon vill veta hur man ska göra och så säger han så här ska också göra när jag blir stor.

nu har jag äntligen skickat iväg alla julkorten som jag skulle ha skickat iväg för en vecka sedan. men det är fortfarande den 15 som vill ha får det så det ska komma i tid.
Så nu har jag inte så mycket kvar att fixa nu har jag ett godis kvar göra och så ska jag baka pepparkakor med barnen men det är mysigt så det ska jag försöka hinna med nu i veckan eller Får jag ta den i helgen vi får se hur mycket jag orkar.❤

Nu ska jag upp i min säng och lägga mig ner och lyssna på radio eller ljudbok sedan så ska jag lägga med att bara vara med er Jag är supertrött i kroppen efter denna veckan. Denna veckan har jag varit en annan kollega och haft F klassen tillsammans är med vikarie vi har läst en riktig på den här veckan Jag är riktigt stolt över mina  kollegor.
Vi är att gå till tillsammans

Gillar

Kommentarer