fredag

då var det fredag igen och Jag slutade tidigt idag Jag slutar 15.30. och idag är jag jätteseg i hela kroppen Det har varit en lång vecka med sena tider hela veckan son i helgen skulle jag ha bransch men jag bokar av det jag bor på avge spexet jag skulle vara på Får jag känna att kroppen inte orkar och det är viktigast att kroppen fungerar som den ska en att jag fyller Dagarna med massa små grejer som att kroppen orkar. det är lite jobbigt att jag känner att man inte orkar så mycket men han har hantera stressen så pass länge som jag har men det tar tid att få kroppen att återhämta sig att det viktigaste att man återhämta sig helt och inte halvt.

så kul att läsa på Facebook att min tjej pullar blir så glad över sin bebis år då lär jag mig också jättemycket att hon är så glad att ni i helgen så ska jag skicka bilderna som vi tror så det ska bli riktigt mysigt. de hade det jätte fint i lägenheten och dom är så fina tillsammans.

vi fick jag hem efter efter jag har hämtat barnen på förskolan så det blev en 45 minuters under hem och en 45 minuter söndag på morgonen så nu är det dags att fixa cykelvagnar så att jag kan bara koppla på dem och så kör jag på min moppe.
älskar min mamma Jag känner mig fri och jag kan göra vad jag vill.

Jag är så trött så att jag gick och la mig i sängen klockan 21.
Det var skönt att bara ligga lyssna på ljudbok.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa