Ett inlägg som innehåller många dagar

"Jag är trött på att drömma om oss"
Krönika: Till personen som håller en fast vid den destruktiva kärleken. Till personen som får en att vilja skrika av frustration. Till personen som får ens värld att skaka, vibrera och bli röd av kärlek. Till personen man aldrig lyckas släppa.
Krönika - för 45 minuter sedan
Det enda jag vill är att du rakt ut, rakt i mitt ansikte, säger att jag inte är nog för dig. Att jag inte fyller dig. Jag vill höra dig säga att du aldrig mer vill sova mot min kind. Att du aldrig vill höra min röst igen. Att du aldrig vill se mig le mot dig igen. Det är allt jag begär. Din ärlighet.
För du kan inte längre få mig halvt. Du kan inte få mitt hjärta, min sårbarhet och min snällhet - utan att jag får tillräckligt tillbaks. Jag går sönder. Jag går så jävla sönder. Förstår du inte det?
Var ärlig mot mig. Sluta ge mig förhoppningar. Jag är trött på att drömma om oss. Trött på att drömma om att du tillslut ser mig. Trött på att vänta.
Jag har velat ha dig så länge. Om du bara visste, visste hur mycket jag har att ge. Hur mycket du går miste om. För att du aldrig vågade släppa in.
Det enda som kan få mig att släppa dig är att höra dig säga de tre enkla orden: Det är över.
Det som inte ens hann bli något, är över.
Men innerst inne vet jag att du aldrig kommer säga de där orden. För du kommer alltid vilja ha mig på ditt sätt. Det enda sättet att bryta sig loss är att bestämma sig. Bestämma sig för att alla drömmar var bara drömmar. Kemin vi hade, var bara just det, kemi.

Hej denna helgen har jag varit hemma med lilla döttrar då vi inte har gjort så mycket vi har bara tagit det lugnt ha ha.
Det är något som vi alla måste bli bättre på att bara våga ställa upp en helg då ok vad göra det är som tillsammans med någon eller göra dig själv.
Igår på lördagen så var vi på brunch hos eleven och där så fick jag lite material som jag kommer använda till Kimi kan inviga jag bara är så taggad att få börja bygga men har inte hittat material men nu har jag Laslo material som jag ska hämta veckan som ska läggas i källan för att du är bius på till nästa helg det ska bli. Jag är även lyssna på en väldigt bra bok det handlar om en man som som går en pilgrimsfärd sa en väns skull så ligger dödssjuk den här boken fick mig att tänka till vad jag fyller mitt liv med väldigt bra bok det är verkligen en bok som jag kan rekommendera

Nu väntar en ny vecka med nya spännande utmaningar
denna veckan ska bli lite speciell för jag kommer lägga in sånt som som ha med familjen
och göra och som utveckla mig som person nu är det vår och man ska hinna med mycket men det gäller också att se till att man har det bra i familjen och hon sina vänner
jag har haft en period där jag har funnit till för mina vänner väldigt mycket men nu känner jag att det dags att faktiskt se till att familjen också mår bra .
sådär jag har haft mycket kontakt med vänner men nu är det dags för mig att stanna upp och se familjen .
Någonstans så kanske man tycker detta är ett egoistiskt sätt av en människa att göra men det är lika mycket och lika viktigt som att se sina vänner.
Jag är redo att ta tag i denna veckan med nya utmaningar

Gillar

Kommentarer

Nya inlägg

Mest lästa