En vecka med glädje och sorg

Hej

Var vi sega
Alla är trötta!
Men vad modiga tjejer dom badade fattar inte hur dom kunde!!

idag är det fredag och det är sista dagen på veckan vilket är väldigt skönt för att jag ska hemma efter idag och inte göra någonting!
Idag har inte varit en bra dag idag så är det nog dels för att jag har varit trött men också att min eller eskalerar så att idag blev det samtal och jag var tvungen och sätta mig och prata med Jenny på grund av att jag känner att min och inte finns det inte alla verktyg finns på vägen som till exempel handledning i arbetet!
Då gör att jag känner att jag inte orkar hålla uppe till en positiv sak utan börjar bli så trött så att det tar för mycket energi av mig!

Men det ska bli riktigt skönt och få komma hem och nu ska jag hem och ta en kopp te en god macka och sedan ska vi njuta av kvällen för imorgon så är det trädgårdsarbete och jag hoppas verkligen på fint väder!

Denna veckan har vi fått besked om att det är några kollegor har gått bort hastigt detta var väldigt sorgligt för eleverna som haft den här kollegan och vi sörjer ju givetvis med familjen

Blogg inlägg
Hejsan idag så är det fredag och jag har funderat väldigt mycket jag kollade på en lajv i golv tak där personen ifråga inte ens på djupet men det är väldigt kul att se hur folk agerar när man sitter din en kamera och många smickrar sig om man tycker och att få höra det från någon som bryr sig om män på detta sätt.
För att få höra det av någon som bryr sig på djupet och verkligen se hur du mår när dörren har stängts är inte lika lätt att ta komplimanger från när sanningen kommer fram.
Jag funderar hur man tänker så länge i dagens samhälle varför man måste flytta ut sig så mycket så tidigt det är någonting som består hela livet jag kommer alltid finnas på nätet i media så du ska absolut vara själv men till vilket pris.
Detta skrämmer mig lite vad unga kulturen dra med sig!
Så har du vänner.
Barn uppmuntra dom att vara sej själva hela vägen och låt dom inte lägga ut vad som helst!
Detta kommer att finnas hela tiden på nätet!
Var rädda om er när ni är ute på nätet allihopa stora som små!

Gillar

Kommentarer

Nya inlägg

Mest lästa