En lugn dag🎧

Hejsan
idag har jag varit hemma och tagit det lugnt.
Idag har jag fixat mat och jag har varit och handlat lite glutenfria saker sedan för att fixa mat och dÄ blir det köttfÀrssÄs med pasta. Jag passade pÄ att faktiskt rösta pÄ den glutenfria pastan och det Àr inte sÄ stor skillnad pÄ smaken pÄ vanlig pasta och glutenfritt.
Senare pÄ kvÀllen som kommer en kompis till mig och vi har suttit och snackat och det var vÀldigt mysigt och precis om en vecka fyller hon Är sÄ dÄ ska jag överraska henne med nÄgonting hon kommer pÄ fredagen dÄ jag sjÀlv med barnen hemma och sen sÄ ja sen ska vi hÀnga och sen ska överraska henne med nÄgon god kvÀllsmat enkelt vill hon att det ska vara sÄ det ska jag göra enkelt ocksÄ.
Men idag har varit en jÀtte skön dag för att idag har jag inte gjort sÄ jÀttemycket har hunnit att sitta med mitt skrivbord och kolla över uppgiften till sjÀlva orden jag ska göra som jag mÄste ta mig igenom och göra sÄ jag kan fÄ mitt intyg att jag har gÄtt den kursen och nu har det gÄtt över den mÄnaden jag sa sÄ nu sÄ Àr du ta tag i det .
och idag sÄ hade jag en kompis och kom pÄ morgonen och sedan fikon ivÀg för att jag kÀnner att jag behöver lite tid bara för att andas och ta det lugnt.

Jag har princip hela dagen lyssna pÄ ljudbok och idag blev det lyssna pÄ Lasses Maja detektivbyrÄ du Àr lite för att jag ska se om det Àr nÄgot som min dotter Àr intresserad av och det verkade det vara hon Àr helt inne ien ljudbok i backarna sÄ det kanske kan bli bra resultat av detta

Gillar

Kommentarer