En dag kvar


Vi har alla det gemensamt att vi färdas genom livet och där det inte alltid blir som vi tänkt eller planerat. För många av oss kan ”livsresan” se ut som en skogsstig med fallna träd över stigen. Vi kan stöta på hinder och motgångar som kan vara oerhört smärtsamma och orsaka sår i våra liv. Men även när livet är tufft finns en väg framåt. Ibland ser vi inte vägen själva och då kan vi behöva be om hjälp, och även våga ta emot hjälp.
Jag är övertygad om att vi har en enorm kapacitet i oss själva som enskilda individer, samtidigt som jag är lika övertygad om att vi tillsammans blir ännu starkare! Ensam kan nå långt men tillsammans når vi längre. Vi vet att delad glädje är dubbel glädje och lika sant är att delad börda är lättare att bära. Tillsammans kan vi förmedla styrka, närhet och beröring till varandra. Vi behöver varandra på många olika sätt och tillsammans kan vi underlätta, uppmuntra och hjälpa varandra vidare i livet!
Oavsett bakgrund eller omständighet i livet har vi alla ett okränkbart värde som människor och en möjlighet att utvecklas, mogna och växa vidare i vår livsuppgift!

Idag är så taggad för imorgon så ska vi iväg idag har pratat med syrran och vi har planerat lite för första dagen sedan får vi se jag har kollat upp lite aktiviteter också men vi har två hela veckor så vi lär hinna allting
❤️❤️😎😎

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa