Det enda de har kvar är varandra

Ikväll så kollade vi på en film .
Det handla om en flicka som blir sjuk och föräldrarna. Gör allt för att. Få hjälpoch hitta en lösning. Mamma. Tappat det största som man behöver i svåra stunder , vår är det jo TRO
Vem hade inte tappat tron på världens fakta läkare kunskaper om du hade sett ett barn bara trillar hon vaknade med möte med smärta som är olidligt så du känner med dig. Och i samma stund så sitter du inte kan göra lågor ting hur hade du känt dig om du hade suttit där med ditt barn?

Denna film Fick mig att tänka på att:
Sista slutklämmen på hela filmen är det bästa då hon faktiskt berätta om Sin upplevelse på familjens resa. Och vad flickan fick betyda för sin omgivning en helt fantastisk film den här filmen filmen vill absolut att alla ska se definitivt du som förälder ska definitivt se den här filmen.

Att vara förälder är tufft men det är ett mirakel att faktiskt att bli förälder
Du ser på världen vuxna ögon men vågar se den från barnens ögon barn ser du uppleva mycket mer vi vuxna för vi är för vuxna för att öppna den dörren till barnen världen ibland.
Äntligen är denna filmen två tag i mig extra det är nej det olika heller vad personen falla 9 m rätt ner ett träd jag kunde känna med föräldrarna känslan och stå på en olycksplats det är ditt barn är det drabbade barnet.
Denna sen tog tog i mig inifrån och ut.
När barnet sitter och berätta en sak för sina föräldrar så hon upplevt vända det förut också det borde egentligen bara tvärtom men den här lilla flickan fick betyda så mycket för sin omgivning på sin familj även om man inte hon så anledningar,
Ibland måste vi gå igenom tuffa tider när det bara svart för att förstå vad mirakel är innan dess så kommer vi aldrig att förstå vad vi Mirakel innebär.
Det blir så tydligt för mig efter jag såg den här filmen var dag är ett mirakel
varje andetag andas är ett mirakel att du har en familj det är ett mirakel du har mirakel varje dag runtomkring dig vågar du tro på det.du kommer aldrig förstå mirakel för en du innerst inne med allt ditt hjärta faktiskt jag känner det här i ett mirakel då vet du att detta är en sann och sanningen att det här är min Mirakel.
Filmen heter road

Från och med idag så ska jag leva som ett mirakel varje dag jag ska ta vara på alla mirakel som sker runt omkring mig. Glöm aldrig bort du är ett ett mirakel.

Har du någon film som du bar kan sätta in dej i ochkänn med?

Gillar

Kommentarer